SALAM PERANTAU FELDA 2016


PUTRAJAYA, 27 JULAI 2016 : Gabungan Wawasan Generasi FELDA (GWGF) menyokong perlantikan YBhg. Tan Sri Rozali ismail sebagai Pengerusi Kluster Ekonomi dan Keusahawanan, Gabungan Pemikir Profesional FELDA (GAPROF) dibawah selian SERANTA FELDA, Jabatan Perdana Menteri.

YBhg. Tan Sri Rozali merupakan Pengerusi Eksekutif Puncak Niaga Holdings Berhad juga merupakan Presiden GWGF. Beliau merupakan anak jati FELDA Gedangsa, Hulu Selangor. Perlantikan ini adalah satu penghormatan kepada GWGF kerana kepimpinan YBhg. Tan Sri dalam menerajui GWGF dan Puncak Niaga Holdings telah mengangkat martabata usahawan anak FELDA.

Seiring dengan penglibatan beliau di dalam industri perusahaan, beliau juga amat aktif dalam badan bukan kerajaan dengan menyumbang idea dalam memastikan NGO tersebut terus disenangi pelbagai pihak. Dengan kepimpinan beliau di dalam GWGF adalah mengfokuskan hal ehwal sosial masyarakat FELDA khususnya selain daripada membentuk generasi FELDA menanam minat dalam bidang keusahawanan.

Watikah perlantikan yang disampaikan oleh YAB Perdana Menteri telah diambil oleh YBhg. Leftenan Kolonel (K) Datuk Haji Abdullah Abu Bakar, Timbalan Presiden GWGF mewakili YBhg. Tan Sri kerana beliau berada di luar negara.
Related Posts
Previous
« Prev Post

TALIAN ADUAN

TALIAN ADUAN