GWGF MELAWAT ANAK CIKGU SITI HAJAR AKIBAT KEMALANGAN

KUALA LUMPUR ; Ziarah kasih kepada Puan Siti Hajar Cikgu Vokal , Pengerusi Pertubuhan Kebudayaan dan Keseniaan FELDA (PERKESAN) di atas musibah yang ditimpa oleh anak beliau iaitu adik Muhammad afif (16 tahun) akibat kecelekaan jalan raya pada lewat pagi semalam.
Ziarah kasih ini diketuai oleh Leftenan Kolonel (K) Datuk Haji Abdullah bin Haji Abu Bakar, Timbalan Presiden GWGF dan turut disertai oleh YBhg. Kapten (B) Haji Rosdin Abas, Timbalan Pengarah Kanan, Seranta FELDA, Jabatan Perdana Menteri bagi mewakili Pengurusan Seranta Felda & Sekretariat GAPROF.
Marilah sama-sama kita memanjatkan doa kehadrat ilahi semoga adik afif terus kuat dalam menangani segala komplikasi ke atasnya dan di doakan agar Cikgu Siti Hajar dan keluarga tabah dalam menghadapi ujian dari Allah Taala.


YBhg. Datuk Haji Abdullah Abu Bakar, Timbalan Presiden GWGF menyerahkan cenderahati kepada Cikgu Siti Hajar Ismail, Pengerusi Pertubuhan Kebudayaan dan Kesenian FELDA (PERKESAN)


YBhg. Datuk Haji Abdullah diberi kesempatan untuk melawat Afif di ICU HKLYBhg. Datuk Haji Abdullah turut berbincang berkenaan isu-isu semasa FELDA bersama YBhg. Kapten (B) Haji Rosdin Abas, Timbalan Pengarah Kanan Seranta FELDA, JPM


YBhg. Datuk Haji Abdullah Abu Bakar, mendengar perkembangan keadaan Adik Afif dari Cikgu Siti Hajar


Kehadiran YBhg. Datuk diiringi oleh En. Mohd Ismail Masri, Ketua Pegawai Operasi GWGF


En. Halim Sohod, bapa kepada adik Afif memberi penerangan berkenaan perkembangan anaknya.


YBhg. Datuk Haji Abdullah Abu Bakar mendengar penerangan daripada Cikgu Siti Hajar berkenaan perkembangan adik Afif.
Related Posts
Previous
« Prev Post

TALIAN ADUAN

TALIAN ADUAN